Waarom onderhoud

Verkeerd geïnstalleerde of slecht onderhouden CV installaties zijn steeds vaker de oorzaak van koolmonoxidevergiftiging. Jaarlijks vallen er tientallen gewonden en meerdere doden als gevolg hiervan. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat uw CV installatie de juiste onderhoudsbeurt krijgt. Dit voorkomt dat uw installatie onveilig wordt, een slecht rendement heeft of krijgt, verkleint de kans op storingen en is niet slecht voor het milieu.

Wij van All CV Service Hebbink verzorgen het jaarlijkse onderhoud aan uw CV installatie.

Hierbij krijgt uw CV ketel een reinigingsbeurt, wordt er een algehele controle uitgevoerd waarbij gelet wordt op veiligheid en rendement.

Om te kunnen controleren of uw toestel veilig is, maken wij gebruik van gecertificeerd meetapparatuur. Hiermee kunnen wij uitstoten meten zoals; koolmonoxide, kooldioxide en zuurstof tevens geeft het apparatuur de giftigheidindexen aan. Aan de hand van deze metingen kunnen wij gerichte stappen ondernemen om de CV veilig in te regelen en af te stellen zodat deze geen verkeerde uitstoten genereert. Jaarlijks wordt ons apparatuur gekalibreerd in een laboratorium van Euro-Index b.v. Hier krijgt het apparatuur een controle zodat wij er zeker van zijn dat het altijd de juiste indexen weergeeft. Op onze website bij het tabblad: Waarom onderhoud zijn de kalibratie certificaten van de rookgasmeter en rendementsmeter afgebeeld.

Mocht uw CV installatie aan vervanging toe zijn dan kijken wij samen met u naar uw wensen en passen hier de keuze van de CV installatie op aan.

Na het plaatsen van de nieuwe installatie zullen wij met het gecertificeerde apparatuur metingen verrichten om er zeker van te zijn dat uw toestel veilig is, een hoog rendement heeft en goed is voor het milieu.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: www.allcvservicehebbink.nl, een mail sturen naar: info@allcvservicehebbink.nl of bellen met 06-10495352.

U kunt bij ons kiezen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt, u zit dan niet verbonden aan een contract of uit twee varianten onderhoudscontracten deze staan beschreven op onze website.

Bijgevoegd ziet u het kalibratiecertificaat van de rookgasmeter en de rendementsmeter.

Certificaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Wat levert het optimaliseren van uw CV jaarlijks op?

* Een veilig CV toestel

* Tussen de 10% en 15% besparing op in het gasverbruik.

* Comfort. De warmte wordt beter verdeeld over de radiatoren in diverse vertrekken

* Beter milieu. Door het verminderde CO2–uitstoot wordt er bijgedragen aan een verminderde broeikaseffect

* Minder kans op storingen

Kortom reden genoeg om elk jaar uw CV te laten schoonmaken, afstellen en een algehele check te laten doen door All CV Service Hebbink.