Contracten

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is genoeg om uw CV ketel optimaal te kunnen laten functioneren. Dit kan door middel van een jaarlijkse onderhoudsbeurt zonder of met contract. Het voordeel van geen contract hebben is dat u ook geen verplichtingen heeft. Wij houden in onze administratie bij wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt en nemen dan contact met u op. U bepaalt zelf wanneer u het toestel wil laten schoonmaken en controleren.
Ook al is uw CV toestel niet door ons geplaatst voor ons is elke klant uniek.

Indien u wel gebruik wenst te maken van een onderhoudscontract hebben wij twee varianten voor u. Onderhoudscontracten kunnen u zekerheid bieden op het gebied van uurloon die gefactureerd word bij een reparatie of vervanging van een onderdeel.
Ook de materiaal kosten nemen over het algemeen toe als het toestel ouder wordt.

In het overzicht kunt u zien welke service en onkosten dekking welk contract heeft.
Het afsluiten van een contract is mogelijk voor het 5de levensjaar van uw CV toestel. Het contract stopt automatische indien uw CV toestel van Nederlandse of Duitse makelaardij het 15de levensjaar heeft bereikt. Voor alle andere toestellen geldt maximaal 10 jaar.
Tussentijds opzeggen is heel gemakkelijk, maximaal 30 dagen voor de afloop van het contractjaar schriftelijk kenbaar aan ons maken. Graag met opgave van reden.

Voor u een contract kunt afsluiten op uw CV toestel vindt er een keuring plaats. Blijkt uw CV toestel niet aan de eisen te voldoen dan kunt u het tegen een vooraf geoffreerde prijs laten herstellen door All CV Service Hebbink en daarna het contract af te sluiten of over te gaan tot een jaarlijkse onderhoudsbeurt. In beide gevallen zullen er voor de toestelkeuring geen kosten in rekening gebracht worden.
Indien er besloten wordt om het toestel niet te repareren en geen onderhoudsbeurt te laten verrichten zullen wij binnen een straal van 15 kilometer een vast bedrag van € 50.00 incl. btw in rekening brengen voor de gemaakte kosten.